Over Hannah

Hannah Visser heeft meer dan 25 jaar in Wijk bij Duurstede gewoond. De omgeving van Dorestad, de oude benaming van Wijk bij Duurstede, heeft haar enorm geinspireerd tot diverse vormen van creativitiet. Een tiental jaren is zij dan ook al enthousiast bezig met allerlei vormen van Kunst en is haar hobby uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid. De ruimte van het noordhollands landschap bleef haar echter trekken en sinds april 2003 woont zij weer aan de kust bij Julianadorp. Zij heeft zich bekwaamd in het bakken van potten en het maken van keramiek, vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd in het model kleien en het maken van grote kunstobjekten in brons. Het maken van beelden uit diverse steensoorten zijn de nieuwste loten, die aan haar kunstarsenaal zijn toegevoegd. Kortom Hannah Visser is een veelzijdig kunstenares.

RUIMTELIJK
Hannah weet met veel expressie haar bronzen beelden de juiste kracht en elegantie mee te geven. Deze expressie heeft al menig kunstliefhebber tot extase gebracht. Niet voor niets combineert zij in haar werk een edel dier, als het paard, met de elegantie van de vrouwelijke vormen. Haar bronzen zijn van uitzonderlijke klassieke schoonheid.

INFORMATIE
Hannah heeft op verschillende plaatsen in ons land met succes exposities gehouden. Er zijn reeds beelden van haar werken te bewonderen in Duitsland en Polen.Zij exposeert regelmatig in diverse galeries en beelden tuinen, tevens maakt zij kunstobjekten in opdracht.